De collectekassa met Adyen Giving

De collecte­kassa

Laagdrempelig Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor retailers. Is dat te doen? Jazeker, met De Collectekassa steunen retailers bij het afrekenen op eenvoudige wijze goede doelen. Better Together Agency ontwikkelde De Collectekassa met hulp van Adyen Giving.

MVO is de nieuwe standaard

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de nieuwe standaard. De focus ligt op mensen, planeet en handel. Dat is ook terug te zien in het MVO-beleid van veel organisaties. De meest voorkomende pijlers zijn namelijk duurzaamheid en goede arbeidsvoorwaarden. Op sociaal gebied kunnen retailers het CSR/MVO programma nu moeiteloos uitbreiden. Door middel van De Collectekassa kunnen retailers op een eenvoudige manier een goed doel steunen.

Wat is De Collectekassa?

Pinbetalingen zijn erg populair in Nederland. De opmars van betalen met de pinpas is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dat komt onder andere door de komst van contactloos betalen. Meer dan 6 op de 10 betalingen verloopt via de bankpas. De Collectekassa biedt klanten een uniek concept. Direct na het pinnen krijgt de klant een donatiemodule te zien. De retailer bepaalt zelf welk goed doel hiermee wordt gesteund. De donatiemodule is erop gericht dat klanten zelf een bedrag kunnen kiezen. Een opvallende instore campagne geeft op een positieve manier de urgentie van het doel aan. Consumenten worden zo geïnformeerd en geactiveerd, zonder er veel moeite in te steken. Een win-win-situatie voor alle betrokken partijen.

De Collectekassa is een concept van Better Together Agency dat met hulp van de techniek van Adyen Giving een seemless ervaring biedt voor retailers en goede doelen.

Samenwerking met Adyen Giving

Dit concept is samen met Adyen Giving tot stand gekomen. Adyen is wereldwijd marktleider op het gebied van betaalsystemen. Met het Adyen-platform kunnen verkopers betalingen uit verschillende verkoopkanalen accepteren. Adyen maakt de betaalmodule van de Collectekassa mogelijk. Zij garanderen dat 100% van het donatiebedrag naar het gekozen doel gaat. Lees hier meer over de betaalmodule van Adyen Giving.

Klinkt de Collectekassa als een mooie toevoeging op jullie CSR/MVO-programma?
Neem dan contact op met Roos
, dan stuurt ze het volledige plan naar je door.

Collectekassa