Activatie

Activatie = je publiek erbij betrekken door ze iets te laten doen. Als dat lukt dan heb je de beste ambassadeurs, want zij ‘spreaden the word’. En vertellen vrienden, familie, buren en collega’s over jou. Op feestjes, op het schoolplein en uiteraard via sociale media. Brand activation of ambassador advocacy, betere reclame is er eigenlijk niet.

Hoe krijg je de doelgroep in beweging?

Better Together Agency ‘zit hierop’. Wij hebben ruime ervaring met verschillende soorten activatie. We zijn als hét creatief activatiebureau zowel een online activatiebureau als offline actief. We hebben in no-time een belteam geregeld, we maken persoonlijk contact op evenementen of we brengen online via onze netwerken de juiste mensen in actie.

Expertises:

  • on- en offline activatie;
  • community management;
  • promotieteam.

WERKWIJZE

Met ons inhouse campagneteam verleiden we het publiek vriendelijk doch dringend daadwerkelijk iets te dóen. Een actieve doelgroep is immers de beste ambassadeur.

Het is de kunst mensen in beweging te krijgen. En communitymanagement is een vak apart. Ons team mobiliseert medewerkers, leden van verenigingen en potentiële fans. Van het grote publiek tot niche groepen. Daarvoor duiken we in netwerken, zijn we aanwezig op evenementen en zetten we de juiste curatoren in.

Van influencers, sporters, muzikanten tot bekende nederlanders. We helpen met het vinden van de juiste tone of voice. En via onze creatieve, gepersonaliseerde toolkits gaan we, zoals dat zo mooi heet, de dialoog aan met het publiek.

Kortom, Better Together Agency is hét creatieve activatiebureau.

CAMPAGNES

Interesse?

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met onze accountmanager Roos!

 

Roos de Voogd

roos.devoogd@bettertogetheragency.nl

06 22 06 62 78

Foto Roos met wit shirt op blurred bos achtergrond