Creatie

Effectieve campagnes blinken uit in creativiteit. En creatieve campagnes móeten vanzelfsprekend heel effectief zijn.

Creativiteit is onze ‘motor’

Better Together Agency-oprichter Micha van Hoorn werkte als creative producer en conceptontwikkelaar onder anderen met Gerard Ekdom, bij John de Mol en bij de afdeling televisieformats van de AVRO. Tot hij besloot zijn creatieve talent met een team gelijkgestemden in te zetten voor alléén maar maatschappelijke impact.

Creativiteit is het onderscheidende vermogen van Better Together Agency. En met onze creativiteit valt een campagne voor onze opdrachtgevers op tussen de vele andere boodschappen.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij creatief te werk? We starten met een doelgroeponderzoek en maken een trendanalyse. En vervolgens ontwikkelen we het concept door. Met onze creativiteit maken we met jouw campagne het verschil.

Wij zetten ons met heel ons creatieve hart in voor het verhogen van ‘opbrengst’ voor onze partners. Dat kan zijn het creëren van bewustwording, het bouwen van een community, het activeren van de achterban of bijvoorbeeld het verhogen van het bedrag bij een fondsenwervend evenement.

Hoe komt een succesvolle campagne tot stand? Vanuit de vraag van onze partners starten wij met onze zelf ontwikkelde impactformule:

Impactformule Better Together Agency

Het begint altijd met het onderzoeken van de doelgroep (wie zijn ze, wat drijft ze en waar zijn ze te bereiken). We duiken in de data. En vanuit deze data in combinatie met de huidige trends en omgevingsfactoren ontstaan de creatieve ideeën. We sparren regelmatig met de opdrachtgever zodat we de ideeën snel in een gevalideerd totaalconcept kunnen gieten.

Ons team produceert originele content voor elk kanaal: LinkedIn, Instagram, TikTok, Pinterest, Facebook, WhatsApp en YouTube. En in elke vorm: long copy, short copy, redactionele stukken, podcasts, video’s, landingspagina’s, apps en toolkits. We hebben alle skills in huis.

Zodra de inhoud staat, gaat het marketingteam aan de slag met de bewustwording en betrokkenheid.

CAMPAGNES

Interesse?

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met onze accountmanager Roos!

 

Roos de Voogd

roos.devoogd@bettertogetheragency.nl

06 22 06 62 78

Foto Roos met wit shirt op blurred bos achtergrond