Marketing

De juiste boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon. En via alle relevante kanalen één verhaal vertellen. Dat is de kunst. Ons marketingteam verstaat die kunst als geen ander én maakt ook alle content zelf.

Één verhaal via alle kanalen

We zijn bedreven in socialmediamarketing, contentmarketing, pr en influencermarketing. Na een grondige analyse van de data weten we welke content via welk middel het best past bij je boodschap én de meeste impact creëert.

Onze expertises:

  • strategie;
  • contentmarketing;
  • socialmediamarketing;
  • communicatie;
  • public relations;
  • influencermarketing.

WERKWIJZE

Meer naamsbekendheid? Meer fans? Meer deelnemers aan een evenement? Of meer donateurs? Met de juiste boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon halen we onze doelstellingen. Dit doen we met op maat gemaakte campagnes die prikkelen, motiveren en activeren.

Ons team produceert originele content voor elk relevant kanaal. En we werken volgens het see, think, do, care-model. Met organische en betaalde content zetten we platformen als LinkedIn, Instagram, TikTok, Pinterest, Facebook, WhatsApp of YouTube in. Doordat we continu monitoren hoe de campagne loopt, kunnen we steeds optimaliseren.

Ons marketingteam is bedreven in socialmediamarketing, contentmarketing, pr en influencermarketing. Met ons grote netwerk creëren we de juiste impact.

CAMPAGNES

Interesse?

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met onze accountmanager Roos!

 

Roos de Voogd

roos.devoogd@bettertogetheragency.nl

06 22 06 62 78

Foto Roos met wit shirt op blurred bos achtergrond