Media

We kennen de mediawereld heel goed. We worden vaak gevraagd door mediabedrijven en hun charitatieve partners om – meestal binnen themaweken – campagnes te ontwikkelen.

Samen met de mediawereld

Zo hebben we in opdracht van NPO Zapp de Zapp Your Planet actie opgezet. Ook hebben we voor NPO Radio 2 de Collecteweek voor KWF ontwikkeld. Voor BNR Nieuwsradio bedachten we de fietschallenge als onderdeel van de Mobility Week in 2018. Als onderdeel van campagnes maken we ook diverse media, zoals video, podcast, tv-formats, etc.

Onze expertises:

  • mediaconcepten;
  • evenementen;
  • productie.

WERKWIJZE

Door onze ruime ervaring in medialand, zowel publiek als commercieel, worden we vaak gevraagd om concepten en campagnes te ontwikkelen rond charitatieve projecten of maatschappelijk betrokken evenementen. We zijn zelf mediamaker en slaan vanuit de content de brug naar de marketing en communicatie.

Afhankelijk van wat nodig is produceren we een radioprogramma, maken we een podcastconcept én zorgen we voor de productie en distributie. Ook maken we inhoudelijke videoproducties voor zowel lineaire tv als online en social. Onze redactie werkt nauw samen met de marketeers, zowel online als offline.

CAMPAGNES

Interesse?

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met onze accountmanager Roos!

 

Roos de Voogd

roos.devoogd@bettertogetheragency.nl

06 22 06 62 78

Foto Roos met wit shirt op blurred bos achtergrond