Bekijk alle vacatures
logo Better Together Agency

Junior redacteur

Voor diverse projecten is Better Together Agency per direct op zoek naar meerdere junior redacteuren. Je hoeft geen werkervaring te hebben, ook als je nog studeert kom je in aanmerking voor de functie. Vanzelfsprekend wil je wel graag de kneepjes van het vak leren.

Als junior redacteur werk je in een dynamisch team aan verschillende projecten van Better Together Agency. Dit kunnen evenementen als 3FM Serious Request zijn tot de collecteweek van het Oranje Fonds.

Jouw hoofdtaak is het mobiliseren van mensen om in actie te komen voor diverse projecten. Jij kan hét verschil maken tussen een succes en een groot succes. Je indexeert netwerken, benadert telefonisch potentiële actievoerders, bedenkt teksten voor mailings en faciliteert actievoerders daar waar nodig, zowel online als offline. Jij bent de spil tussen het project enerzijds en de actievoerders anderzijds.

De functie is op basis van een nulurencontract. Afhankelijk van het aantal lopende projecten werk je minimaal 8 tot maximaal 40 uur per week. Beschikbaarheid in overleg.

Jij:

  • Hebt een hbo-diploma in de richting communicatie, journalistiek, media of iets soortgelijks (of volgt op dit moment een studie)
  • Bent enthousiast, sociaal en neemt eigen initiatief
  • Bent niet bang om de telefoon op te pakken
  • Bent flexibel ingesteld en een echte aanpakker
  • Bent per direct beschikbaar of in de nabije toekomst

Wat bieden wij?

  • € 10,- bruto per uur
  • Een werkplek waar je veel kunt leren door te werken met ervaren redacteuren en producers
  • De kans om je te bewijzen en een ingang in ons netwerk
  • Werken aan projecten die bijdragen aan een mooiere wereld: win-win
  • Dagelijks een lunch en veel gezellige borrels

Enthousiast?

Stuur je motivatie + CV naar Vera Rietveld (vera.rietveld@bettertogetheragency.nl)

Solliciteer!

Over Better Together Agency

Wij zijn een creatief activatiebureau met als kernwaarde dat we enkel maatschappelijke impact najagen. Iedere campagne is een voortvloeisel van onze missie om ons samen in te zetten voor een betere wereld.  Fondsenwervend, gericht op gedragsverandering en aandacht verrijkend. Daarbij helpen we organisaties en evenementen bij het vergroten van hun opbrengst. Dat doen we door mensen in beweging te brengen.

Ons succes is gebouwd op een fundament van on- en offline activatie. Hiermee maken we het verschil tussen bereik en impact. Om dit te behalen werken niet alleen deze twee dimensies perfect samen, maar ook wijzelf. Met elkaar, maar ook samen met de opdrachtgever. Samen is nu eenmaal beter. Daarom zijn wij Better Together Agency.