Wij zijn Better Together Agency

Wij zijn Better Together Agency. Een creatief campagnebureau. We ontwikkelen campagnes, concepten en activaties. Online én offline. Voor groot én klein. Wij doen alles voor maatschappelijke impact.

Werken aan een betere wereld

Een schonere planeet, goede gezondheid en welzijn voor mens en dier. Kortom: een betere wereld. Dat willen we allemaal, toch? Wij zeker. Wat tegenwoordig ‘purpose’ heet, zit al vele jaren in ons DNA. Als creatief campagnebureau gaan we voor de beste campagnes die mensen prikkelen, motiveren en activeren. We zetten mensen aan het denken en krijgen ze in beweging. Soms heel letterlijk met de app ‘Ommetje’.

Het verschil tussen bereik en impact

We helpen organisaties en bedrijven bij het vergroten van ‘opbrengst’. Voor de één is dat meer leden, meer donaties of een sterkere band met de doelgroep. Voor de ander een positiever imago, het onderstrepen van ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ of impact. We doen dat in samenwerking met opdrachtgevers en nemen daarnaast ook zelf het initiatief. Never not creating concepts.

Samen is nu eenmaal beter. Daarom zijn wij Better Together Agency.

TEAM

Ons team is een perfecte mix van seniors, mediors en juniors. Van projectleider, online marketeer, gedragspsycholoog tot accountmanager: wij zijn allemaal energiek, creatief en hebben het hart op de juiste plek. We delen onze expertises graag met ons netwerk. Want samen is nu eenmaal beter.

Micha van Hoorn

Creative Director

Micha van Hoorn

Foto Roos met wit shirt op blurred bos achtergrond

Accountmanager

Roos de Voogd

Gina Dukic

Operationeelmanager

Gina Dukic

Lysanne Korterink

Online Marketeer

Lysanne Korterink

Sophia Tepe

Gedragspsycholoog

Sophia Tepe

Foto Marrit met groen shirt op blurred bos achtergrond

Creative Strategist

Marrit Cnossen

Angelina Anthony Jimenez

Productieassistent

Angelina Anthony Jimenez

Boudewijn Boes

Productieleider

Boudewijn Boes

Iris van Vorstenbosch

Creative

Iris van Vorstenbosch

Junior Contentmarketeer

Anne Verstegen

Vera Rietveld

Marketingmanager

Vera Rietveld

Esther Hazewindus

Junior Campagnemedewerker

Esther Hazewindus

Productiestagiair

Rozerin Can

Willemijn van Tongeren

Accountmanager

Willemijn van Tongeren

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze mailing en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en profiteer van andere extra’s.
    We vinden je privacy belangrijk. Je kunt je ieder moment voor deze mailing uitschrijven. Check voor meer informatie onze privacyverklaring.