Wij zijn Better Together Agency

Wij zijn Better Together Agency. Een creatief campagnebureau. We ontwikkelen campagnes, concepten en activaties. Online én offline. Voor groot én klein. Wij doen alles voor maatschappelijke impact. Wij werken volgens onze impactformule en leveren diensten die van A tot Z ontzorgen.

 

Werken aan een betere wereld

Een schonere planeet, goede gezondheid en welzijn voor mens en dier. Kortom: een betere wereld. Dat willen we allemaal, toch? Wij zeker. Wat tegenwoordig ‘purpose’ heet, zit al vele jaren in ons DNA.

 

Als creatief campagnebureau gaan we voor de beste campagnes die mensen prikkelen, motiveren en activeren. We zetten mensen aan het denken en krijgen ze in beweging. Soms heel letterlijk met de app ‘Ommetje’.

 

Het verschil tussen bereik en impact

We helpen organisaties en bedrijven bij het vergroten van ‘opbrengst’. Voor de één is dat meer leden, meer donaties of een sterkere band met de doelgroep. Voor de ander een positiever imago, het onderstrepen van ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ of impact.

 

We doen dat in samenwerking met opdrachtgevers en nemen daarnaast ook zelf het initiatief. Als we vervolgens awards winnen, zijn we extra trots. Never not creating concepts.

 

Samen is nu eenmaal beter.
Daarom zijn wij Better Together Agency.

TEAM

Ons team is een perfecte mix van seniors, mediors en juniors. Van projectleiders, online marketeers, tot aan accountmanagers: wij zijn allemaal energiek, creatief en hebben het hart op de juiste plek. We delen onze expertises graag met ons netwerk. Want samen is nu eenmaal beter.

Creative Director

Micha van Hoorn

Operationeelmanager

Anouk van Berkum

Community Coördinator

Willemijn van Tongeren

Community Coördinator

Silke Koomen

Junior producer/redacteur

Angelina Anthony Jimenez

Webcare Redacteur

Imani Lamp

Stagiair Impact Fair

Margot Rijsman

Stagiair 3FM Serious Request

Nine van de Haterd

Anna

Webcare Redacteur

Anna Noordeloos

SAMEN MET

Wij werken met een groot netwerk aan bedrijven en freelancers met veel verschillende expertises. Videomakers, appbouwers, designers, copywriters, fotografen, podcast- en televisiemakers, online marketeers, (creatief) strategen, mediabureaus en campaigners.

 

Bij elke opdracht stellen we het beste team samen met de juiste competenties en ervaring. En we vinden het belangrijk dat de teamleden het juiste gevoel hebben bij de opdrachtgever. Dat levert de beste commitment. Ook hier geldt: samen beter.

NIEUWSBRIEF

Blijf maandelijks op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving, creatieve campagnes en marketing in de charitatieve en mvo-wereld. Meld je aan!