Onze diensten

Wij zijn een creatief activatiebureau gericht op projecten die positieve impact najagen. We ontwikkelen uitsluitend campagnes die de ambitie hebben écht een verschil te maken. Gericht op inhoud, die mensen sociaal bewust en maatschappelijk betrokken maakt. Met als opbrengst een bijdrage aan een betere wereld.

Om dit te bereiken combineren we on- en offline, waarbij we een volledige service aanbieden door middel van de volgende diensten:

Strategie

We creëren activerende strategieën passend bij onze succesformule: inhoud + bewustwording + betrokkenheid = opbrengst. Dit resultaat kan bijvoorbeeld geld zijn, maar ook meer aandacht voor een initiatief of nieuwe actievoerders. Altijd in overeenstemming met de wensen van de opdrachtgever.

Concept

Om de strategie uit te voeren, ontwikkelen we concepten; activerende campagnes op maat gemaakt voor iedere gewenste doelgroep. Passend bij waar een merk voor staat en gericht op het najagen van zoveel mogelijk positieve impact.

Activatie

Wij maken het verschil tussen bereik en impact. Dat laatste doen we door relevante doelgroepen in kaart te brengen, persoonlijk contact te leggen en (socialmedia-)advertenties in te zetten. We zorgen voor een incentive en faciliteren de ontvangers om onze boodschap door te geven.