Onze diensten

Als fullservice campagnebureau helpen we organisaties bij het vergroten van hun ‘opbrengst’. Voor de een is dat meer leden, meer donaties of een sterkere band met de doelgroep. Voor de ander een positiever imago of het onderstrepen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Samen maken we meer impact!

STRATEGIE

Om impact te maken is een goede strategie nodig. We zijn niet alleen gespecialiseerd in communicatiestrategieën maar ook in bijvoorbeeld social purpose positioneringen en ESG-implementaties.

CONCEPT

Onze concepten blinken uit in creativiteit én effectiviteit. Zo brachten we met de Ommetje-app meer dan 1,5 miljoen mensen in beweging. Gebouwd op een sterk fundament van onderzoek en trendanalyses, maken we het verschil.

MARKETING

De juiste boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon. Ons marketingteam verstaat die kunst als geen ander. Van social advertising tot SEO en SEA. Alle verschillende contactmomenten worden benut.

CREATIE

Onze designers, copywriters, content creators en videomakers maken de vetste creaties voor ieder middel: social media, websites, redactionele stukken, nieuwsbrieven, social video’s, docu’s, flyers, posters, toolkits, etc. We hebben via ons netwerk alle skills in huis. Ieder verhaal kunnen we vertellen.

ACTIVATIE

We weten hoe we mensen in beweging moeten brengen. Dit doen we bijvoorbeeld met eventproducties of via een belteam. We maken persoonlijk contact en bouwen aan een community.

EIGEN ACTIES

Feelgood Vuurwerk, de Nationale Benefietveiling en de Impact Fair zijn een paar voorbeelden van initiatieven uit onze eigen creatieve koker. Projecten waarmee we organisaties willen helpen nog meer impact te maken.

Wij brengen mensen in beweging.

Onze impactformule

In al onze diensten maken we altijd gebruik van onze eigen impactformule. We vragen klanten wat impact voor hen betekent. Wanneer is de campagne écht een succes? Vervolgens ontwikkelen we het concept, de strategie en de middelen om tot actie over te gaan. Daarna komt de bewustwordingsfase. Deze is cruciaal voor het bouwen van het fundament van de campagne. We genereren hier bereik en awareness bij de juiste doelgroep. Na dit eerste contact, is het belangrijk om betrokkenheid te creëren. We zorgen voor engagement onder de doelgroep, zodat ze uiteindelijk de actie die we voor ogen hebben, uitvoeren.

De impactformule van Better Together Agency
Onze impactformule

INTERESSE?

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met onze Community Manager Willemijn!

 

Willemijn van Tongeren

    06 23 64 39 68

   kantoor@bettertogetheragency.nl

20230220_BTA_Nieuwsbrief_pop-up_Willemijn