Massjaal achter Oranje

Massjaal achter Oranje

Het EK 2021 was de aftrap van een lange periode mooie sportevenementen waar Nederlandse sporters echte kanshebbers zijn. De komende twee jaar kijken we uit naar de Olympische Spelen, nog een Tour de France, de Formule 1 en uiteindelijk ook een WK Voetbal.

 

De recente successen van de Nederlandse sporters (ok, de heren voetballers even buiten beschouwing gelaten) leren dat sport verbindt, verbroedert en verzustert.

Daar dragen wij graag een steentje aan bij: nadat we heel Nederland in beweging hebben gebracht met de Ommetje-campagne, zorgen we deze periode voor een ‘massjaal’ oranje land!

We bedachten de Massjaal – meest verbroederende Oranje-premium van Nederland – om samen te kijken en te juichen. En toch op de juiste afstand. Dankzij de handige klittenbandstrips is er altijd plek voor meer Oranjefans. Komt er nog iemand bij? Dan haak je er gewoon een extra Massjaal aan vast.

 

De Massjaal in Boedapest.

De Massjaal in Boedapest.

 

De Massjaal tijdens EK Voetbal

Het Nederlands Elftal lag er weliswaar in de achtste finales al uit, aan de Massjaal lag het niet… De vibe was goed: we zagen de Massjaal al diverse malen in het stadion verschijnen. En ook de ingestuurde foto’s bewezen dat de Massjaal ook thuis met vrienden of op kantoor met collega’s verantwoord is gebruikt. Dat is fijn, want samen beleef je het toch beter 🙂

 

Enthousiaste Oranje-fans met de Massjaal in het stadion.

Enthousiaste Oranje-fans met de Massjaal in het stadion.

 

Samen beter met de Massjaal

‘Samen beter’ is dan ook het motto van Better Together Agency. Vandaar dat we de Massjaal hebben ontwikkeld in samenwerking met Rotterdam Inclusief. Daar krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om toch samen te werken. En van alle bestellingen gaat 100% van de winst naar Sheltersuit – een stichting die zich inzet voor de bescherming van daklozen en vluchtelingen. Lees meer over het productieproces.

 

Man in Sheltersuit

Man in Sheltersuit

 

Ook een Massjaal voor de komende sportevents?

Wil je voor de aankomende sportevents ook een (extra) Massjaal voor je collega’s of relaties? Dat kan. Via het contactformulier kun je meer informatie of meteen een pakketje van twee sjaals aanvragen. Willemijn neemt dat zo snel mogelijk contact met je op!