3FM Serious Request – Kom in actie

Sinds 2014 is Better Together Agency betrokken bij 3FM Serious Request. Eerst als ‘veilingmeester’, later als projectleider Kom In Actie. In 2023 stond het Glazen Huis in Nijmegen en haalde 3FM voor Stichting ALS ruim 7,5 miljoen euro op.

3FM Serious Request 2023

Kom in actie voor 3FM Serious Request

Voor de succesvolle editie van NPO 3FM Serious Request heeft Better Together Agency het concept + de productie van het onderdeel Kom in Actie op zich genomen.

 

Naast het aanvragen van platen leveren de acties die overal in het land worden georganiseerd ook veel geld op. Om te zorgen dat alle acties in goede banen worden geleid – van eerste touchpoint tot aan het Glazen Huis – wordt Better Together Agency al een aantal jaar ingeschakeld voor de productie.

 

Team Kom in actie

Met een enthousiast team zorgt BTA voor het aanjagen van de acties, beantwoorden van vragen, begeleiden van deelnemers, redactie, planning en productie van de leukste verhalen voor de verslaggevers. Tot aan de brievenbus van het Glazen Huis aan toe.

 

Glazen Huis - Kom in actie

CAMPAGNE:

Kom in actie voor 3FM Serious Request

IN OPDRACHT VAN:

NPO 3FM

DIENSTEN:

Strategie, creatie, productie, activatie

PERIODE:

sep – dec ’23

PARTNERS:

Stichting ALS

 IMPACT

€ 7.502.981

voor

Stichting ALS

Honderden

acties

door het hele land

NIEUWSBRIEF

Blijf maandelijks op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving, creatieve campagnes en marketing in de charitatieve en mvo-wereld. Meld je aan!