Rescue Room

Wereldwijd verspillen we een derde van ons voedsel. Voedsel dat vaak nog perfect eetbaar is. Dat is een groot probleem. De impact van deze verspilling op het milieu is namelijk erg groot. Daarom ontwikkelde Too Good To Go -bekend van de wereldwijd gebruikte app tegen voedselverspilling- de Rescue Room. 

Escaperoom 2.0

Het doel van de Rescue Room is niet om zelf te ontsnappen, maar om zoveel mogelijk eten te redden. Dit kan door puzzels en raadsels rondom het thema voedselverspilling op te lossen. Wij helpen Too Good To Go bij de productie en activatie van deze unieke escaperoom op evenementenlocaties.

Het Horecava-magazine en de stand van Too Good To Go
Entree Magazine en de stand van Too Good To Go

CAMPAGNE:

Rescue Room

IN OPDRACHT VAN:

Too Good To Go

DIENSTEN:

activatie

PERIODE:

januari 2020 – heden

EXPERTISES:

productie, offline activatie

 IMPACT

Uniek

concept

dat overal gebruikt kan worden.

Kennis

van de impact

van voedselverspilling.

Positieve

communicatie

die consumenten activeert.

 AANPAK

Samen voedsel redden

In onze samenwerking met social enterprise Too Good To Go verzorgen wij onder andere de op- en afbouw van de Rescue Room. Ook werven we op locatie bezoekers om deze unieke escaperoom te spelen. Daarnaast doen we de spelbegeleiding ter plekke.

De aftrap vond plaats op de horecavakbeurs Horecava in RAI Amsterdam. Dit was een groot succes. Honderden bezoekers gaven aan geïnspireerd te zijn om zich bewuster tegen voedselverspilling in te zetten.

Inhuren

De Rescue Room is in te huren voor evenementen en partijen. Het aantal deelnemers dat tegelijkertijd de ruimte betreedt, is beheersbaar. Daardoor kunnen we de coronamaatregelen in acht nemen. Neem contact op met onze Account Manager Roos de Voogd voor meer informatie. Laten we samen voedsel redden!

De slogan van de Rescue Room
De slogan van de Rescue Room

 Campagnes

Bekijk hier een van onze andere campagnes.

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze mailing en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en profiteer van andere extra’s.
    We vinden je privacy belangrijk. Je kunt je ieder moment voor deze mailing uitschrijven. Check voor meer informatie onze privacyverklaring.