Better Together Podcast met Micha van Hoorn Jasmijn Melse donateurs Pauline Lemberger Ynzo van Zanten

Better Together Podcast met Adyen Giving

Better Together Podcast met Dominique Simons van Adyen Giving

In de Better Together Podcast bespreekt Micha van Hoorn het thema ‘maatschappelijke impact’ met spraakmakende gasten uit verschillende vakgebieden. In deze aflevering gaat hij in gesprek met Dominique Simons van betaalplatform Adyen en gaan ze dieper in op de noodzaak voor het bedrijf om maatschappelijk te ondernemen. Dat doen ze onder meer middels Adyen Giving.

 

Dominique Simons Adyen Giving Better Together Podcast

 

Dominique Simons over Adyen Giving

Er zijn vele betaalsystemen in Nederland en Adyen is een van de grote spelers in die markt. Zij verzorgen een soepele transactie tussen klant en verkoper en hebben met hun initiatief Adyen Giving een optie toegevoegd waarmee je met een simpele handeling een donatie aan een goed doel kunt toevoegen aan je betaling. De onkosten van die transactie neemt Adyen zelf voor haar rekening. Waarom Adyen deze sociale verantwoordelijkheid op zich willen nemen en waarom zij maatschappelijk ondernemen belangrijk vinden, komt ter sprake in het gesprek met Dominique Simons. Ze kwam samen met haar collega Laurence van der Wal (Impact Development Manager), die ook nog als vraagbaak aan het woord komt, naar de studio in Hilversum.

 

Better Together Podcast over Adyen Giving

Simons is Head of Impact bij Adyen en heeft zich ontfermd over het project Adyen Giving. In deze aflevering van de Better Together Podcast gaat creative director Micha van Hoorn in gesprek met haar over Adyen. Waarom hanteren zij bijvoorbeeld de zeventien SDG’s (duurzame ontwikkelingsdoelen) in hun strategie en welke methodes hebben zij om hun klanten te helpen charitatief bij te dragen aan de wereld?

 

Je hoort het in aflevering 9. Beluister de podcast op Spotify / iTunes. Of luister hem via jouw favoriete podcastapp. Vergeet niet om je meteen even te abonneren.

 

Doneren via Adyen

Betalingsplatform Adyen (Surinaams voor ‘opnieuw beginnen’) biedt zijn klanten met de integratie van Adyen Giving de mogelijkheid om op een makkelijke manier te doneren aan goede doelen. Hoe ze daarbij te werk gaan en waarom dit voor hen belangrijk is, vertelt Dominique Simons in aflevering 9 van de Better Together Podcast aan Micha van Hoorn.

Dominique Simons van Adyen Giving

Over de Better Together Podcast

Met de Better Together Podcast geven we jou als luisteraar inzicht in de manier waarop je als bedrijf maatschappelijke impact kunt maken. Hoe pakken andere bedrijven dit aan? Wat is de meerwaarde? En kan je dit ook inpassen in de werkwijze en doelstellingen van jouw bedrijf?

 

 

De Better Together Podcast wordt gemaakt door Micha van Hoorn, Creative Director bij de Better Together Agency. Eindredactie en productie is in handen van Koen Maas van Maaswerk Content & Copy. De audiovormgeving is een creatie van Thijmen van Daalen.